Vi söker projektledare!

 

Vill du arbeta i en dynamisk och varierande miljö, där du ansvarar för spännande projekt inom mekanisk verkstadsindustri? Vi fortsätter nu att expandera med flera inkommande projekt och söker därför dig som Projektledare, som vill vara med på vår tillväxtresa och utvecklas i takt med oss.

Här på NilsOls Alpha erbjuds du att ansvara, driva och bereda våra projekt, från start till slut. I enighet med vårt motto ”Från vision till precision”, tar vi våra kunders vision om hur resultatet kommer att se ut och producera med precision, noggrannhet och stort kunnande. Detta innebär att kontaktytorna är många, såväl internt som externt, med bland annat kund, montörer, leverantörer och projektledare. I rollen som projektledare kommer du att bidra med din expertis till kund, tolka och utvärdera ritningsunderlag samt ansvara för offertarbete inom projekten. Du kommer att ingå i ett team om fyra projektledare där teamkänsla och sammanhållning är av största vikt.

NilsOls Alpha är specialister på svarvning, fräsning, 3D-bearbetning och montering och är idag den största verkstaden i Malmö. Företaget erbjuder ett flexibelt arbete där balans mellan jobb och fritid är något som prioriteras hos oss. Vi arbetar aktivt för anställdas trivsel och en god arbetsmiljö, bland annat genom att erbjuda anställda på frukost varje dag samt massage på arbetstid.

Kvalifikationer:
Vi söker dig med bakgrund inom projektering inom verkstads-, mekanisk industri eller motsvarande, alternativt akademisk utbildning inom relevant område. Vi tror att du antingen är nyexaminerad eller har arbetat med liknande arbetsuppgifter i ett par år. Eftersom kontaktytorna är många kräver tjänsten mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift. Du har ett genuint teknikintresse och god datorvana ser vi som en självklarhet.

Det är meriterande om du har arbetat som projektledare och har erfarenhet av CAD, affärssystem så som monitor eller SAP, och deltagit i offertarbete. Om du har erfarenhet av CNC programmering är det ett plus.

I denna roll får du möjlighet att ansvara för hela projektledet vilket förutsätter att du är driven, affärsorienterad och har en känsla för förhandling. Vi ser att du är en problemlösare med fokus på god service och främjar samarbete mellan alla kontaktytor. Du är en god kommunikatör som förstår vikten av att information når rätt person i rätt tid. Som person är du strukturerad, ödmjuk och inte rädd för att hugga i där det behövs.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 2018-10-04, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: I denna rekrytering samarbetar NilsOls Alpha med Dfind Science & Engineering. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Sofie Backer 072-973 33 82, sofie.backer@dfind.se. För att ansöka, vänligen ladda upp din CV och personliga brev på www.dfind.se.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Nilsols Alpha AB grundades 1983 av Peter Nilsson & Jan-Erik Olsson. 2013 övergick ägandet till Mecteam AB. Tillverkningen har alltid varit på legobasis och med fokus på Tetra Paks artiklar. Efterhand har företaget expanderat mot andra kunder. Idag har vi en modern maskinpark som samarbetar mot vår monteringsavdelning. Vi tar oss an projekt där kund har en färdig lösning såväl som en kund som söker professionell guidning till en ny produkt.

Nilsols arbetar idag med att producera detaljer på legobasis samt att montera produkter för industrin. Vi använder oss av MONITOR MPS system för att ha kontroll på hela kedjan.

Ansök